Οι τρανς γυναίκες βιώνουν στιγματισμό για κάθε πτυχή της καθημερινότητας μας. Αν υπάρχει όμως ένα στοιχείο της ζωής των τρανς γυναικών που γίνεται αντικείμενο στόχου καθημερινά είναι η σεξουαλικότητα μας. Συχνά απεικονιζόμαστε ως προκλητικές, αρκετά πονηρές ώστε να “εξαπατούμε” “αθώους” άντρες και εμμονικές με την σεξουαλικότητα μας. Έχεις προσπαθήσει ποτέ να φανταστείς μια επιστημονική θεωρία η οποία προσπαθεί να δικαιώσει τα παραπάνω αναληθή στερεότυπα;

Αυτό το Σάββατο θα καταπιαστούμε με την θεωρία της Αυτογυναικοφιλίας και το Crossdreaming. Θα μιλήσουμε για τις επιστημονικές βάσεις και ανακρίβειες της πρώτης, θα εξηγήσουμε τι σημαίνει crossdreaming και θα συζητήσουμε για την σχέση φύλου και σεξουαλικότητας.

Προειδοποίηση: Το θέμα είναι, προφανώς, ιδιαίτερα ευαίσθητο και θα αναφερθούν σκέψεις και απόψεις βαθύτατα τρανςφοβικές, με σκοπό να τις αναλύσουμε.

Σε περιμενουμε στο κολοργιουθόσπιτο μας, αυτό το Σάββατο στις 18:30!

Υ.Γ: Για να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε έναν ασφαλή χώρο για όλα τα άτομα, είναι σημαντικό όλα όσα θα παρευρισκόμαστε να αποφεύγουμε να κάνουμε υποθέσεις για το φύλο (αλλά και άλλες ταυτότητες) των άλλων και να σεβόμαστε τον τρόπο με τον οποίο αυτοπροσδιορίζονται (πχ χρησιμοποιώντας τις σωστές αντωνυμίες και ονόματα)

Λεπτομέρειες Σαββατιάτικης Συνάντησης:
Ημέρα: Σάββατο 8/7
Ώρα: 18:30 μ.μ. – 21:30 μ.μ.
Μέρος: Colour Youth (Σαχτούρη 3, Ψυρρή)