Λεπτομέριες Σαββατιάτικης Συνάντησης:
Τοποθεσία: Colour Youth (Σαχτούρη 3, Ψυρρή)
Ημέρα: Σάββατο 18/12/2016
Ώρα: 6:30 μ.μ.

Με αφορμή την 17 Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα τερματισμού της βίας ενάντια στους/στις εργάτες/-ριες του σεξ, σας προσκαλούμε στη 2η Ανοιχτή Συνάντηση της Colour Youth με θέμα την σεξουαλική εργασία.

Έχοντας μιλήσει για το τι είναι η σεξουαλική εργασία, ποιες οι διαφορές τις με το trafficking, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι σεξεργάτες/τριες από τη νομοθεσία και το κοινωνικό στίγμα, σε αυτή την συνάντηση θα μιλήσουμε για θέματα που αφορούν κυρίως εμάς , την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, γύρω από την σεξεργασία. Τι σημαίνει να είσαι ΛΟΑΤΚΙ σεξεργάτης/τρια; Ποιες καταπίεσεις δέχεσαι και πώς αλληλοπλέκονται μεταξύ τους; Πώς αντιμετωπίζει η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα τους/τις σεξεργάτριες; Τι οφείλει να κατανοήσει και να κάνει για να γίνει πιο συμπεριληπτική και ένας ασφαλής χώρος για τους/τις σεξεργάτες/τριες; Ποια στερεότυπα επικρατούν ανάμεσά μας και πώς τα ξεπερνάμε;

Αυτά θα είναι μερικά από τα ερωτήματα που θα μας απασχολήσουν στην συνάντηση αυτή. Ακόμη, μαζί μας θα βρίσκονται μέλη από τo κέντρο ενδυνάμωσης και υποστήριξης εργαζομένων του σεξ στο δρόμο ”Red Umbrella Athens” προκειμένου να μας ενημερώσουν για τη δράση τους και το όραμα τους για την υπέροχη πρωτοβουλία τους.