Οι ομάδες ενδυνάμωσης της Colour Youth ξεκινούν για 11η χρονιά τις συναντήσεις τους!

Μετά από δύο χρόνια διαδικτυακής παρουσίας, αυτή τη χρονιά οι συναντήσεις των ομάδων θα πραγματοποιηθούν τόσο από κοντά όσο και διαδικτυακά. Κάθε ομάδα θα συναντιέται μια φορά το μήνα και οι συναντήσεις των ομάδων θα εναλλάσσονται, με τη συνάντηση της μιας ομάδας να πραγματοποιείται στο χώρο της Colour Youth (Σαχτούρη 3, Ψυρρή) και της άλλης διαδικτυακά.

Οι συναντήσεις των ομάδων θα γίνονται Τετάρτη στις 18:30. Οι ακριβείς ημερομηνίες των συναντήσεων θα ανακοινώνονται στην αρχή κάθε μήνα.

Οι πρώτες συναντήσεις των ομάδων για το Νοέμβριο θα γίνουν στις ακόλουθες ημερομηνίες:

  • Ομάδα Ταυτότητας Φύλου: Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, 18:30 (Διαδικτυακά)
  • Ομάδα Σεξουαλικού προσανατολισμού: Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, 18:30 (Σαχτούρη 3, Ψυρρή)

 

Λίγα Λόγια για τις Ομάδες

Σκοπός των ομάδων είναι η διερεύνηση διαφορετικών ταυτοτήτων όπως τις βιώνει το κάθε άτομο ξεχωριστά και το μοίρασμα εμπειριών και συναισθημάτων. Aπώτερος στόχος είναι η προσωπική μας ενδυνάμωση μέσα από την αλληλεπίδραση και τη συνύπαρξη σε έναν ασφαλή χώρο.

Καθώς στόχος των ομάδων είναι η διερεύνηση των ταυτοτήτων σε βιωματικό επίπεδο, προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις ομάδες αποτελεί το να απασχολούν τα άτομα σε προσωπικό επίπεδο ζητήματα σεξουαλικού προσανατολισμού ή ταυτότητας φύλου, αντίστοιχα.

Οι ομάδες απευθύνονται σε άτομα non-straight (Λεσβίες, γκει, μπαι, ασεξουαλ, πανσεξουαλ, queer, κ.α.) και non-cisgender (τρανς άντρες, τρανς γυναίκες, non binary, genderqueer, questioning κ.α.) έως 30 ετών.

Η συμμετοχή στις ομάδες είναι δωρεάν.

Για τη συμμετοχή στις συναντήσεις των ομάδων είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας συμμετοχής.


Συντονισμός Ομάδων

Φίλιππος Παγάνης, Ψυχολόγος – Εκπ. Ψυχοθεραπευτής

Χριστιάνα Γεννατά, Ψυχολόγος – Εκπ. Ψυχοθεραπεύτρια

Γιώργος Παπαδημητρίου, Ψυχολόγος – Εκπ. Ψυχοθεραπευτό

 
 
Πληροφορίες προσβασιμότητας:
Κοντινότεροι σταθμοί μετρό και ηλεκτρικού: Θησείο στα 450 μ. Μοναστηράκι στα 550μ. Το πεζοδρόμιο έχει ράμπα, ο χώρος είναι προσβάσιμος (είσοδος), η τουαλέτα δεν είναι προσαρμοσμένη.
Διαστάσεις ασανσέρ: είσοδος 81 εκ. εσωτερικό 83 εκ.
 
Για εξατομικευμένη προσβασιμότητα και άλλες πληροφορίες επικοινωνήστε στο messenger της Colour Youth ή στο [email protected]