Το ΚΜΟΠ – Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας και η Colour Youth –  Κοινότητα LGBTQ Νέων Αθήνας διοργανώνουν δύο (2) Εκπαιδευτικά Εργαστήρια για επαγγελματίες των ΜΜΕ, με αντικείμενο την πρόληψη και αντιμετώπιση αρνητικών στερεοτύπων και προκαταλήψεων κατά των ΛΟΑΤΚΙ+ ανθρώπων μέσω των ΜΜΕ.

Τα Εκπαιδευτικά Εργαστήρια θα έχουν διάρκεια οκτώ (8) ώρες έκαστο και θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, τη Δευτέρα 13 Μαΐου και την Τρίτη 14 Μαΐου.

Λόγω του εξαιρετικά περιορισμένου αριθμού θέσεων – έως 25 άτομα ανά Εργαστήριο – θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και όλοι-ες οι συμμετέχοντες-ουσες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής και τον Οδηγό του Έργου σε έντυπη μορφή.

Διαδικασία υποβολής συμμετοχής:

Για να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώνετε την ηλεκτρονική αίτηση που βρίσκεται διαθέσιμη εδώ

Τα Εκπαιδευτικά Εργαστήρια διοργανώνονται στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού (REC 2014-2020) Έργου «Eliminating Transphobic, Homophobic and biphobic Stereotypes through better media representation – E.T.Ho.S». Στην Ελλάδα, το Έργο υλοποιείται από τις οργανώσεις ΚΜΟΠ (συντονιστής Έργου) και Colour Youth, ενώ στη Λιθουανία από τη Lithuanian Gay League και στην Κροατία από τo Centre for Civil Initiatives Poreč.