Η Colour Youth ανακοινώνει για 5η χρονιά τη δημιουργία ομάδων ενδυνάμωσης για LGBTQ+ άτομα! Σκοπός των ομάδων αυτών είναι η διερεύνηση διαφορετικών ταυτοτήτων όπως τις βιώνει το κάθε άτομο από εμάς ξεχωριστά και το μοίρασμα εμπειριών και συναισθημάτων. Απώτερος στόχος είναι η προσωπική μας ενδυνάμωση μέσα από την αλληλεπίδραση και τη συνύπαρξη σε έναν ασφαλή χώρο.

Φέτος θα λειτουργήσουν 2 ξεχωριστές ομάδες :

  1. Ομάδα Σεξουαλικού Προσανατολισμού, για non-straight άτομα (όπως lesbian, gay, bi, asexual, pansexual, queer και άλλα),
  2. Ομάδα Ταυτότητας Φύλου, για non-cisgender άτομα (όπως: trans άντρες, trans γυναίκες, non binary, genderqueer, questioning και άλλα)

Κάθε άτομο μπορεί να λάβει μέρος σε μία ή και στις δύο ομάδες και για όσες συναντήσεις των ομάδων επιθυμεί. Ο μόνος όρος συμμετοχής είναι η εγγραφή μέσω της ειδικής φόρμας συμμετοχής.

Τόπος συνάντησης θα είναι ο χώρος όπου στεγάζεται η Colour Youth:
Σαχτούρη 3, Μοναστηράκι.

Οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε 2η Τετάρτη για την ομάδα Σεξουαλικού Προσανατολισμού και κάθε 4η Τετάρτη του μήνα για την ομάδα Ταυτότητας Φύλου, 18.30-21.00 στο χώρο μας.

Η πρώτη συνάντηση ομάδας ενδυνάμωσης Σεξουαλικού Προσανατολισμού θα γίνει την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου και η πρώτη συνάντηση ομάδας Ταυτότητας Φύλου θα γίνει την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017.

Συντονίστρια ομάδων : Έλενα – Όλγα Χρηστίδη, ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια.

Βοηθός συντονισμού : Χρήστος Μπάκας, σύμβουλος ψυχικής υγείας.

(Σημείωση: Σχεδιάζεται επίσης η δημιουργία φεμινιστικής ομάδας- ενδυνάμωσης γυναικών, για την οποία θα βγει ξεχωριστή ανακοίνωση σύντομα!)

(Η υπηρεσία διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ!)