Παιχνίδια, δραστηριότητες, ενημέρωση και πολλά άλλα σε περιμένουν στο κιόσκι της Colour Youth στο Athens Pride 2017! Πάρε μια πρώτη γεύση από το τι μπορεί να σε περιμένει την ημέρα του Athens Pride:

  • Μάθε για τα δικαιώματα σου!” ή αλλιώς #theGayAgenda. Από τις 12 και πέρα, στο ενημερωτικό μας περίπτερο, μέλη του ομίλου Θεσμικών Διεκδικήσεων της Colour Youth θα είναι εκεί να απαντήσουν κάθε σου ερώτηση σχετικά με τα δικαιώματα και τις διεκδικήσης της LGBTQI+ κοινότητας στην Ελλάδα! Μάθε περισσότερα για τις διεκδικήσεις της κοινότητάς μας στο www.colouryouth.gr/agenda/
  • 1 με 3 σε περιμένουμε να παίξουμε και να διασκεδάσουμε με fun δραστηριότητες! Προσοχή, μην τα κάνεις μούσκεμα!
  • Από τις 4 μέχρι τις 7 έλα να μάθεις για την καμπάνια μας Πες Το Σ’ Εμάς. Ο Υπεύθυνος Έργου και κοινωνιολόγος Θανάσης Θεοφιλόπουλος θα είναι εκεί να σε ενημερώσει, ενώ θα έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις απ’ ευθείας ραντεβού για καταγραφή σε περίπτωση που το θες. Μάθε περισσότερα για το Πες Το στο www.pestosemas.gr και κάνε την εμπειρία σου να μετρήσει!
  • Τι είναι αυτή η έρευνα για το Σχολικό Κλίμα και πώς μπορείς εσύ να βοηθήσεις; Κατά την διάρκεια της ημέρας θα έχεις την δυνατότητα να μάθεις περισσότερα για το νέο project της Colour Youth αλλά και να ενημερωθείς για της δράσεις του και της ενέργειες του!

Καθ’ όλη την διάρκεια του Athens Pride, η Colour Youth θα βρίσκεται εκεί (στο κιόσκι με την πολύχρωμη χλαπάτσα) προκειμένου να σε ενημερώσει για τις δράσεις της. Μην χάσεις την ευκαιρία να έρθεις να μας επισκεφτείς και να σε γνωρίσουμε από κοντά! Έλα να γίνεις και εσύ μέλος της πιο πολύχρωμης παρέας!