Ενημερώσου και Ψήφισε

H καμπάνια πραγματοποιείται εν όψει των ευρωεκλογών του Μαΐου 2019, είναι κομματικά ουδέτερη και δεν στηρίζει κανένα πολιτικό κόμμα.

Στόχος της καμπάνιας είναι η ευαισθητοποίηση των LGBTQ ψηφοφόρων, ιδιαιτέρα των νέων, αλλά και του ευρύτερου κοινού, για την σημασία που έχει κάθε ψήφος στην στήριξη της δημοκρατίας και στην προσπάθεια της LGBTQ κοινότητας να διεκδικήσει τα δικαιώματά της.

Επιπλέον, στόχος της καμπάνιας αποτελεί η άσκηση πολιτικής πίεσης σε υποψήφιους/ες ευρωβουλευτές ώστε να λάβουν ανοιχτά θέση ότι θα στηρίξουν τα αιτήματα της LGBTQ κοινότητας.

Γιατί να ψηφίσεις;

H ψηφοφορίας στις εκλογές αποτελεί την πιο σημαντική εκδοχή της δημοκρατικής συμμετοχής. Σε μια εποχή που υπάρχουν φωνές που αμφισβητούν την δημοκρατία, είναι πολύ σημαντικό να δηλώνουμε το παρόν συμμετέχοντας στις διαδικασίες και ενδυναμώνοντας το εκάστοτε δημοκρατικό πολίτευμα.

Ποιοί δεσμεύτηκαν για τα LGBTΙ δικαιώματα;

Ποιοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές για το 2019 δεσμεύτηκαν σχετικά με την προώθηση των LGBTQI δικαιωμάτων υπογράφοντας την Δέσμευσης (“Pledge”) της ILGA-Europe και την δέσμευση για τη ρητορική μίσους;

Με την υποστήριξη των οργανώσεων:
Χορηγος επικοινωνίας:
Η καμπάνια της ILGA-Europe:
Τα γραφιστικά και το φυλλάδιο του προγράμματος είναι μια χορηγία των: