Η Colour Youth – Κοινότητα LGBTQ Νέων Αθήνας, στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου FAROS, διοργανώνει διήμερη διαδικτυακή εκδήλωση τη Δευτέρα 5 και την Τρίτη 6 Απριλίου και ώρα 11:00 – 13:00, με θέμα την πρόσβαση των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων σε Δημόσιους Φορείς και Υπηρεσίες και τρόπους υποστήριξής τους. Σε αυτήν την εκδήλωση, θα παρουσιάσουμε τα εργαλεία που έχουν αναπτυχθεί στο πλαίσιο του προγράμματος και θα μιλήσουμε για το υποστηρικτικό δίκτυο που θα δημιουργηθεί σχετικά με την πρόσβαση των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων σε δημόσιους φορείς και υπηρεσίες, καθώς και σε υπηρεσίες υγείας.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της συζήτησης here.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zοοm.
Με την επιβεβαίωση της εγγραφής θα λάβετε αναλυτικές οδηγίες για τη συμμετοχή σας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου Feature a protective environment for LGBTI+ people – FAROS που στοχεύει να συμβάλλει στην ενίσχυση των μηχανισμών πρόληψης, προστασίας και παρακολούθησης, μέσα από την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των ατόμων που εργάζονται στον δημόσιο τομέα και την ανάπτυξη ενός δικτύου ενδιαφερομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις σχετικά με την εκδήλωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected]. Για περισσότερες πληροφορίες για τις υπόλοιπες δράσεις του FAROS, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] .