Το ΚΜΟΠ – Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας και η Colour Youth – Κοινότητα LGBTQ Νέων Αθήνας στο πλαίσιο του Athens Pride Week διοργανώνουν δύο (2) Εκπαιδευτικά Εργαστήρια για επαγγελματίες των ΜΜΕ, με αντικείμενο την πρόληψη και αντιμετώπιση αρνητικών στερεοτύπων και προκαταλήψεων κατά των ΛΟΑΤΚΙ+ ανθρώπων μέσω των ΜΜΕ.

Τα Εκπαιδευτικά Εργαστήρια θα έχουν διάρκεια πέντε (5) ώρες έκαστο (10:00-15:00) και θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία του ΚΜΟΠ, Σκουφά 75 στην Αθήνα, τη Δευτέρα 3 Ιουνίου και την Τρίτη 4 Ιουνίου.

Οι συμμετέχοντες-ουσες επιλέγουν 1 από τις 2 ημέρες.

Λόγω του εξαιρετικά περιορισμένου αριθμού θέσεων – έως 30 άτομα ανά Εργαστήριο – θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Η συμμετοχή είναι free και όλοι-ες οι συμμετέχοντες-ουσες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής και τον Οδηγό για Επαγγελματίες ΜΜΕ σε έντυπη μορφή.

Διαδικασία υποβολής συμμετοχής:

Για να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώνετε την ηλεκτρονική αίτηση που βρίσκεται διαθέσιμη here

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κο. Γιώργο Κουλούρη -Υπεύθυνου Έργου στο ΚΜΟΠ (210 3637547).

Τα Εκπαιδευτικά Εργαστήρια διοργανώνονται στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού (REC 2014-2020) Έργου «Eliminating Transphobic, Homophobic and biphobic Stereotypes through better media representation – E.T.Ho.S». Στην Ελλάδα, το Έργο υλοποιείται από τις οργανώσεις ΚΜΟΠ (συντονιστής Έργου) και Colour Youth, ενώ στη Λιθουανία από τη Lithuanian Gay League και στην Κροατία από τo Centre for Civil Initiatives Poreč.