Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Colour Youth Κοινότητα LGBTQ Νέων Αθήνας – στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου «Πες το σ’ εμάς» και σε συνέχεια ειδικού Εκπαιδευτικού Εργαστηρίου για φοιτητές/φοιτήτριες Νομικής Επιστήμης και νέους-ες δικηγόρους που πραγματοποίησε στη Νομική Σχολή Αθηνών (31/05) – ανακοινώνει τη δημοσίευση και δωρεάν διάθεση νέας έκδοσης, υπό τον τίτλο:

Sexual orientation - Gender identity: Rights & Possibilities of Legal Protection. Case Studies for law students

Η έκδοση αυτή απευθύνεται κυρίως – αλλά όχι μόνο – σε φοιτητές/φοιτήτριες της Νομικής Επιστήμης οι οποίοι-ες επιθυμούν ν’ αποκτήσουν νέες γνώσεις ή να εμπλουτίσουν ήδη υπάρχουσες, αναφορικά με το ισχύον νομικό πλαίσιο που αφορά (και) τους ΛΟΑΤΚΙ+ ανθρώπους. Συγγραφέας του βιβλίου είναι ο κ. Όθωνας Ψάλτογλου, δικηγόρος, επιστημονικός συνεργάτης της Colour Youth – Κοινότητας LGBTQ Νέων Αθήνας.

Οι απόψεις που διατυπώνονται στην έκδοση αυτή είναι του συγγραφέα και δεν εκφράζουν κατ’ανάγκην τις θέσεις του εκδότη ή του χρηματοδότη του Έργου. Το βιβλίο διατίθεται στην ιστοσελίδα του Έργου www.pestosemas.com για on-line ανάγνωση ή δωρεάν κατέβασμα.

Το Έργο “Πες το σ’εμάς” υλοποιείται με τη χρηματοδότηση του Ιδρύματος για την Ανοιχτή Κοινωνία (Open Society Foundations).