Σήμερα, 20 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ενημερωτική δράση στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Αθήνας από τον Υπεύθυνο του Έργου «Πες το σ’ εμάς», κ. Θανάση Θεοφιλόπουλο, το μέλος της Δ.Ο. της Colour Youth – Κοινότητα LGBTQ Νέων Αθήνας, κ. Κωνσταντίνο Παντικίου και το μέλος της Colour Youth – Κοινότητα LGBTQ Νέων Αθήνας, κ. Κίμωνα Παναγιωτόπουλο.

Φοιτητές/φοιτήτριες αλλά και μέλη του διδακτικού προσωπικού του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας, ενημερώθηκαν για την υλοποίηση του Έργου «Πες το σ’ εμάς» και συγκεκριμένα για την καταγραφή περιστατικών βίας ή/και διακρίσεων – με βάση την ταυτότητά/έκφραση φύλου ή/και τον σεξουαλικό προσανατολισμό – καθώς και την δωρεάν παροχή ψυχολογικής και νομικής υποστήριξης στα θύματα των περιστατικών αυτών, από εξειδικευμένους επαγγελματίες.

Τα μέλη και τα στελέχη της Colour Youth – Κοινότητα LGBTQ Νέων Αθήνας, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε:

– Τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του ΤΕΙ Αθήνας, κ. Περικλή Λύτρα και τον Πρόεδρο του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας, κ. Χάρη Ασημόπουλο για την φιλοξενία.

– Τα μέλη του διδακτικού προσωπικού του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας κ. Ελένη Κοντογιάννη και κ. Άγγελο Τσαλκάνη για το ενδιαφέρον τους και την υποστήριξη τους.

– Τους/τις φίλους-ες της Colour Youth – Κοινότητα LGBTQ Νέων Αθήνας που συμμετείχαν στην ενημερωτική δράση.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον Σύνδεσμο Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος (ΣΚΛΕ) για την συμβολή του στην προώθηση/προβολή της ενημερωτικής μας δράσης.

Το έργο χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα, γνωστού ως EEA Grants. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.